Permata Hati

Permata Hati

Friday, July 1, 2011

~ Kelewatan ~

Sudah agak lama sebenarnya aku tak update blog nie... asyik update blog masakan ajer sampai dah terlupa banyak benda yang nak di ceritakan... kali nie nak cerita kelewatan menyambut hari lahir putera sulung kami...... maafkan ibu yer along... kali nie dia sibuk nak aku buatkan kek padang bola... setiap kali aku buatkan kek tempahan pasti anak2ku teruja nak kan kek sama masa sambut birthdaynya nanti... minggu lepas ari Sabtu malam Ahad aku mengadakan sedikit jamuan untuk menyambut birthday Putera Danial... cuma keluarga terdekat ajer yang kami undang.... Mama dan Babah sekeluarga, Maktam dan Paktam sekeluarga serta Mak Mertua dan Bapa Mertuaku (tapi dia orang tak datang sebab ada kenduri)... jamuan makan malam dengan Nasi Putih, Ayam Masak Kurma, Goreng Sambal Udang, Goreng Ayam Ala2 KFC... setelah selesai makan malam rehat dahulu... lepas tu barulah acara potong kek bermula...

Nielah rupanya keknya... (Padang Bola)

Ini pulak adik2 sepupuku

Birthday Boy....

Gambar bertiga beradik... Dayana tolong nyanyikan untuk abangnya...

2 comments:

- dieyana - said...

Cantik kek padang bola ... tahniah tin, deko semakin hari semakin okey....:-)

- Suraya - said...

tima kasih dieyana... nanti leh tempah yer...heheehh