Permata Hati

Permata Hati

Friday, January 7, 2011

BARU BERMULA......

Tahun baharu, baru ajer bermula....jadi kerja2 di ofis pun banyaklah sangat...jadi tak sempatlah aku nak mengedit blog nie....sebenarnya banyak cerita sebelum tahun baru bermula....tapi dah lama...malas rasanya nak citer...kita buka buku tahun barulah n3 kali nie....

Awal2 tahun ajer aku dah terima tempahan muffin dari Mama Darwish untuk menyambut hari lahir Ke-2...alhamdulillah rezeki awal2 tahun dah ader yang masyhuk...amin...sambil2 tu jugak aku buat coklat dan hantaran untuk adikku saudaraku yang bernikah pada 31 Disember 2010... (tahniah hizamy dan wanie....)


Inilah hasil coklat yang aku buat tu....


Ini pula hantarannya....



Inilah dia muffin yang ditempah oleh MAMA DARWISH

Muffin Vanila Berintikan Blueberry & Muffin Coklat

Lepas nie nak cuba buat muffin lain dan nak buat cup cake...pasti anak2 suka..tengok cup cake...chaiyok....chaiyok...ibu pasti berjaya....

2 comments:

~ Ida ~ said...

Nak..nak coklat bunga strawberry tu..hehehe

- Suraya - said...

Kak Ida nanti saya buatkan yer....heheheh