Permata Hati

Permata Hati

Tuesday, April 13, 2010

~ Contest 'Tidur Paling Comel' ~


Inilah dia puteriku yang suka tidur sambil kedua-dua belah tangan naik ke atas...Orang tua2 kata murah rezeki.. Alhamdulillah...


Nama: Puteri Dayana binti Mohd Sahiszaffar
Umur: 9 bulan 1 hari
Tarikh Lahir: 12 Julai 2009
Warna Kesukaan: Semestinya Pink



Syarat2nya:-


1. Letakkan banner di atas di ruang sidebar blog anda...
2. Copy & paste tajuk entry anda seperti diatas dan pastikan buat link ke..
http://infantiahouse.blogspot.com/2010/03/contest-tidur-paling-comel-by.html
terus ke blog InfantiaHouse...
3. Letakkan Gambar anak yang yang berumur 0 - 4 tahun.
4. Gambar tu mesti gambar bayi yg tengah tidur nyenyak bersama bantal.
( tak kisah la nak aksi mcm mana..yg penting dia sedang enak tidur dan aksinya mencuit hati...)
5. Baby tu tak semestinya anak anda..letak anak sape2 pun boleh, yang penting baby tu mesti ada pertalian darah dengan anda.
6. Letakkan juga nama, umur, tarikh lahir dan warna kesukaan dia (untuk hadiah nanti)
7. Dan jgn lupa, tinggalkan link utk penyertaan anda dalam comment box dlm entry ni...


Hadiah untuk contest ni...
Hadiah 1 - Set Tilam Bayi Bersarung Klu nak tengok klik sini
Hadiah 2 - Golek Kanak2 Beserta Sarung
- Bantal Kanak2 Beserta Sarung (klik sini)
Hadiah 3 - Bantal Bayi Beserta sarung (klik sini)
- Golek Bayi Beserta sarung (klik sini)

Hadiah Saguhati ( untuk 3 orang )
Produk Bayi ( antaranya Tungku Bayi, Minyak Bayi, Barut Bayi, selimut bayi )




3 comments:

InfantiaHouse said...

terima kasih join contest ni sayarat tak cukup sbb gambar di sidebar tu tak dpt link ke blog infantiahouse. tolong buat link ye utk memudahkan para juri buat pengadil nanti~

Siti said...

good luck!

- Suraya - said...

IH: ok..
SITI: tq....