Permata Hati

Permata Hati

Tuesday, January 12, 2010

~ 6 Bulan ~

Puteri Dayana binti Mohd. Sahiszaffar....hari nie genap 6 bulan umurnya...rasanya begitu cepat masa berlalu.....x sabar rasanya nak tengok dia membesar seperti abang2nya.....ibu dan ayah doakan semoga puteri sentiasa sihat ......puteri penyeri hidup kami sekeluarga.....


Baby dan 1 bulan






2 dan 3 bulan



4 bulan dan 5 bulan






gambar bersama abang2 dan kembarnya (anak susuanku)....

3 comments:

ina said...

assalamualaikum sue..comelnya puteri Da.ari tu maksu datang tecik lagi. su nak kek ke...nak yg mana...klu maksu buat su datang umah maksu amik leh tak...kalau nak design lots of love tapi kek yang kecik mcm komet tu boleh jugak...for u my dear

qaqa said...

owh...ahli kmplan the gemoks yg bru...slmt dtg diucpkan..lalalalalaa~:p
yg baby lg sorang 2 spe ksu??

- Suraya - said...

maksu ina: salam maksu.....dah besar dah maksu puteri tu....mana2lah yang maksu nak kasi su terima...maksu kena bagitaulah bila yer....nanti senang nak gi ambil kek tu....thanks maksu....

qaqa: the gemoks gangs......