Permata Hati

Permata Hati

Monday, April 16, 2012

~ Selamat Hari Lahir ~

Semalam genap sudah 7 tahun umur putera kedua kami iaitu Putera Safwan dilahirkan di Hospital Besar Seremban jam 8.15 pagi... pengalaman melahirkan anak yang kedua memang tidak dapat dilupakan tidak susah melahirkannya.. tak sampai sepuluh minit di labour room saya sudah melahirkannya... tak seperti abang dan adiknya... yang saya terpaksa bermalam di hospital beberapa hari... walau bagaimanapun pengalaman mengandung ketiga-ketiga anakku memang tak dapat kulupakan sampai bila2... sekali lagi "Selamat Hari Lahir Putera Safwan"... semoga menjadi anak yang soleh, berilmu dunia dan akhirat dan jangan lupa kepada kedua ibu bapamu... atas permintaannya aku menyediakan sebiji kek coklat ala-ala kek indulgent sr bertema Angry Bird... alhamdulillah suka sangat dia... selamat juga sebab ibu dah boleh buat kek sendiri...kalau x terbang juga duit ibu nak belikan kek macam nie...


Angry Bird permintaan Angan


Kek Coklat ala-ala SR


Isi dalamnya... cuma masih x pandai nak wat cam SR tu...

Birthday Boy bersama dengan adiknya...

4 beradik


Angah potong kek...si kembar sibuk sama

Si Kembar nak potong juga







4 comments:

- dieyana - said...

selamat hari lahir safwan... cantik dekorasi angry bird, kemas!

- Suraya - said...

terima kasih auntie... percubaan pertama saya... akhirnya tercapai juga hasratnya nak angry bird...

idazs said...

happy birthday safwan. sedapnya kek, nak sikit :)

dari dapur kecilku said...
This comment has been removed by the author.