Permata Hati

Permata Hati

Friday, May 27, 2011

~ Rezeki Hari Jumaat ~

Memang saya tak menyangka... tiba2 pagi nie terima bungkusan courier dari luar... bila tengok nama ajer... oh aku punya rupanya... masih belum perasan lagi... tapi bila nak tandatangan pengesahan borang penerimaan baru perasan dari Syarikat Wipro Unza (Malaysia) Sdn. Bhd. mesti kawan2 tertanyakan apa yang saya terima... inilah dia hadiah yang saya terima



v


v


v


v


v


v



2 keping tiket wayang... tengok citer aper yer????



v



v



v






Ihsan dari Google




Citer yang memang mendapat sambutan ramai... pernah bgtau my hubby nak pergi tengok... dia macam wat tak tahu ajer.... sedih tau... bila ader member2 yang pergi tengok... tapi agaknya dah memang rezeki nak tengok filem nie... dapatlah akhirnya... kawan2 mesti nak tahu cam maner leh dapatkan....heheheh .... sebenarnya dapat mesej di fb dari fb Dashing ForMen... memang tak pernah add pun... tapi memang rezeki saya nak menang kut (heheheh) mula2 macam takut2 jugak nak berikan maklumat semuanya... tapi bila call tanya hanya untuk simpanan mereka... tak perlah... saya pun ikutlah syarat2 yang diingini... semalam bgtau my hubby.. dia pun macam tak percaya ajer... dia lagi menakutkan saya... dia kata entah2 dia tipu tak??? lagilah buat saya cuak ajer... alih2 pagi nie.. budak courier hantar... uwauuuuu seronoknya... maner taknya memang tak pernah menang pun benda2 macam niekan... dah plan hari ahad nie nak pergi ngan adik2 sepupu dan anak2ku tak lupa juga my hubby.... itulah dia rezeki hari jumaat... alhamdulillah.... semoga segala usaha aku mendapat keberkatan dariNya...

3 comments:

- dieyana - said...

ha, akhirnya, dpt jugak awk tgk nur kasih....happy watching! :-)

- Suraya - said...

dieyana: ialah...akhirnya...hehehe

QUEENPINK said...

salam

jom join ga

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

dan

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/05/giveaway-ulang-tahun-pertama-queenpink.html