Permata Hati

Permata Hati

Monday, February 14, 2011

~ Tempat Kedua ~

N3 kali nak citer ibu masuk pertandingan gubahan bunga anjuran TESCO Seremban pada hari Sabtu.... pada hari yang sama juga ada kenduri kat rumah mak long... jadi kami pergi kenduri dulu.... lepas ajer makan... terus ke TECSO my hubby takut tak sempat sebab pertandingan tu bermula pukul 2.00 petang... mula2 tu ibu rasa cuak jugak sebab tak pernah pun masuk pertandingan secara live macam nie.... biasanya masuk pertandingan secara online macam dalam pertandingan di blog nie... heheheheh... sampai tepat pada waktunya... tapi nak tunggu peserta lain.... jadi pertandingan tu bermula jam 2.45 petang.... menggigil juga masa tu....tapi cover line.... biasa ibu buat gubahan untuk hantaran tak derlah sejuk tangan..... x ramai pun peserta... cuma ada 9 orang ajer.... ibu pun bukannya pandai sangat....main cocok ajer bunga tu...janji jadi sudahlah.... tengok peserta lain...aduhhhhh... memang menarik2.... Akhirnya ibu tak sangka dapat tempat kedua... rezeki (amin....)






Inilah hasil gubahan bunga yang ibu buat....


Ini gambar ibu terima hadiah...


Inilah dia hadiahnya...comforter single...(khas untuk puteri...hehehehe... sebab dia warna merah)

3 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

waaa pandainye gubah bunga
if den la gubah
abisla hancussss gubahan tu agagaga

tahniah ya

- dieyana - said...

wah masuk pertandingan cocok-cocok, okey la tu, tempat ke-2..tahniah ya...

- Suraya - said...

rose: tq rose...pandailah sikit...buat untuk rumah punya bolehlah..
dieyana: tq...alah sajer2 suka2...