Permata Hati

Permata Hati

Monday, October 4, 2010

"Baby Raya Baby Bergaya Contest"

Kali nie ibu nak cuba contest nie pulak untuk puteri....semoga berjaya puteri ku.....




jom teliti syarat dan maklumat lanjut contest ini :-
1. Add blog
ibu_batrisya dan penaja hadiah iaitu mummy ryan , mamaiqbal & maisyz collection di blogroll/bloglist anda & wajib menjadi FOLLOWER blog berkenaan. (done)
2. Tepekkan banner CONTEST & PENAJA disidebar blog anda & pastikan banner contest di link back ke entry ni manakala banner penaja ke blog berkenaan.(no link back will be disqualified)(done)
3. Terbuka kepada SEMUA yang mempunyai blog & anak yang berumur dari 1 bulan sehingga 4 tahun (kanak2 yang lahir dari tahun 2006 ke atas) contest bermula dari 15hb September 2010 sehingga 15hb Oktober 2010 (11:59 pm)(done)
4. Hanya tajuk diatas je yang diterima "Baby Raya Baby Bergaya Contest" (done)
5. Upload hanya SEKEPING gamba anak anda berbaju RAYA (apa-apa jenis baju pun boleh asalkan BAJU RAYA), boleh hantar 2 & 3 kali penyertaan(kalo anak ada lebih dari satu) & sila pastikan gambar jelas & senang untuk di copy paste & gambo tidak boleh di edit & studio photoshoot
sila nyatakan sekali:
Nama Anak, Umur,Tarikh Lahir Anak serta email anda (done)
6. Dalam entri itu pastikan anda masukkan sekali BANNER CONTEST (Banner Penaja hanya wajib ditepek pada sidebar shj.) serta mention tentang penaja & link back ke blog berkenaan(no link back will be disqualified). (done)
7. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ni. (done)
8. Pemenang akan dipilih berdasarkan gambar baby yang CUN, CUTE dan yang pasti BERGAYA di hari raya. 10 pemenang akan dipilih, 5 pemenang untuk setiap kategori Boy & Girl ! (Tempat pertama, kedua, ketiga dan seterusnya.....)
9. Juri-juri terdiri daripada orang-orang sekeliling ibu jugak, yang pasti bukan golongan blogger !
penaja-penaja bersama :

http://rashleyhafiy.blogspot.com/
http://wmaziati.blogspot.com/
http://maisyzcollection.blogspot.com/

Kategori Girl.....


Nama Anak: Puteri Dayana binti Mohd. Sahiszaffar

Umur: 1 tahun 2 bulan

Tarikh Lahir: 12 Julai 2009

E-mel: puteridayana78@yahoo.com



5 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

comelnye...:-)

gud luck ye cayang...geram auntie tgk

- Suraya - said...

tq auntie...

ibu_BatRiSya @wardah said...

-jgn lupa follow semua
-letak semua blog dlm bloglist
-letak banner penaja sekali kat sidebar beserta link

mekasih join !

Momma Mia said...

comelnya dia
Good luck!

- Suraya - said...

k..tq ibu batrisya...
tq momma mia...