Permata Hati

Permata Hati

Thursday, May 13, 2010

~ Headband and Busha Legging ~

Dah lama rasanya tak melawat blog shima.....suatu hari teringin nak masuk blog dia...maner tahu ader benda2 baru....memang betul pun....shima sekarang tengah buat headband untuk baby girl....apa lagi...aku nie memang suka benda2 macam tu...jadi aku teruslah order untuk puteri sampai enam warna.... sambil tu juga shima ader jual busha legging..... (memang dah lama carikan untuk puteri)... apa lagi...aku beli sampai 10 helai legging untuk puteri.... (macam2 gambar ader) cantik pula bila puteri pakai ..... terima kasih untuk shima.....



Inilah dia headband yang aku order....cantikkan....



Inilah busha legging tu...x sempat nak buka plastik...




Ini pula gambar puteri pakai headband tu...cantik x?????

2 comments:

.ziera. said...

sampai 10 legging?? wah wah wah nana..bak cni satu!

- Suraya - said...

boleh ker mak ngah pakai..heheheh