Permata Hati

Permata Hati

Tuesday, November 24, 2009

~ Shopping, shopping, shopping......~

Hari jumaat dan hari ahad yang lalu aku bershopping sakan.....ari jumaat ajeraku shopping kat SOGO beli barang keperluanku...ari ahad pulak bawa anak2ku shopping kat JJ ngan TERMINAL 1....mula2 pergi JJ....ada salelah jugak...untuk member 15%....jadilah adalah beli baju princess ngan barang keperluannya....putera2ku x jadi nak beli....sebab kat JJ tak ader permainan yang diaorang nak....jadi dah penat shopping kat JJ...kami sempat juga makan....tapi tak sempat nak pic gambar ayam panggang ngan aiskrim....sambil makan ibuku buat lawak.....

MAK: seumur hidup mak, x pernahlah makan kat restoran macam nie....
SUAMIKU: tak perlah mak....nie along belanja nie...
AKU: bila lagi mak nak rasa menantu mak belanja makan luar....masa nielah
mak....makan kenyang2 mak....

abis kami semua gelak....masa nie princess pun baik siap tidur lagi kat dalam restoran tu...senang nak makan....abis makan barulah dia bangun....lepas ajer tu terus singgah TERMINAL 1(gi PARKSON)...putera2 tak sabar nak beli transformers...dekat nak 2 jam jugak tunggu putera2 ku membeli permainannya...sambil tu sempat lagi shopping beli princess punya walker ngan baju lagi....masa tunggu abg2 memilih sempat bagi princess bf kat bilik bf yang cantik....kat parkson tu....bila dah nak balik2 jumpa pula cd lunatots tu...apa lagi aku pun belilah untuk princess 2 helai....nak cuba.....aku rasa ok juga jimat kos.


kasut ngan handbag nie beli kat sogo..... (nie ibu punya....)


princess di bilik bf PARKSON TERMINAL 1.....cantikkan tempatnya....princess pun suka....hehehe



nielah barang princess yang dibeli....walker ngan cd lunatots..... (baju lupa nak ambil pic)...

along ngan ngah punya permainan lupa pulak ibu nak ambil picnya....maaf anak ibu...

5 comments:

Ann GreenStrawberry said...

wah..shopping sakan yek..heheh..cumel2..si princes semakin cumel

- Suraya - said...

biasanya...dah gajikan....kaksu doakan ain pun nanti dapat baby mcm princess yer....kalau dah ada...tahniah...

- dieyana - said...

hehehhe...handbag saya lak belum beli2 lagi....sy ni cerewet+tak reti nak beli handbag...hahaha..p i setan jumaat lps tuh, tk sempat ronda..org ramai giler!

idazs said...

wow!!!shoping sakan...
shoping raya ke?
adessss..jeles2...

- Suraya - said...

diana: saya kalau nak beli handbag tu tengok juga....tapi sebab dah berkenan ngan handbag terus ambik jer....
ida: tak derlah...shopping biasa ajer tu....jgn jeles ida...nanti ida ajak azuan pergi shopping sebelum balik raya yer....